Logga
    Logga in
 
            FUNKTION     TEKNISKT/JURIDISKT     KONTAKTA OSS
 
 
                        Bilden visar hur snabbt och säkert det blir att använda E-underskrift  
 
 
Att manuellt hålla ordning på voteringar, upprop, talarlistor och reservationer kan stjäla mycket tid under ett möte. Dessutom uppstår alltid viss stress inför att det förstås inte får bli fel i den manuella hanteringen.
 
 
Med Votering.nu får ni en modern, tidsbesparande lösning:
  • Inga dyra specialvarianter med infällda knapp-paneler eller lösa röstningsdosor som kommer bort
     
  • En tjänst i tiden, en lättanvänd app istället! Dessutom har ledamöterna ofta redan en läsplatta framme för att se mötesdokumenten.
     
  • Om reglerna tillåter fjärrmöten, så utgör Votering.se ett utmärkt sätt att vara helt säker på vem som deltar och röstar, tydligt se röstutfallet samt genom automatisk talarlista slippa att deltagarna talar i munnen på varann.
 
Passar utmärkt för möten inom fullmäktige, politiska partier, ideella organisationer, konferenser med röstning mm.     läs mer...
 
 
 
 
 
Ersätta befintlig utrustning eller utreda för första gången?  

Har ni kanske redan en gammal voteringsutrustning? Känns den dyr i underhåll eller faller för åldersstrecket? Eller står ni för första gången i begrepp att förnya möteshanteringen och minska alla de tidskrävande manuella åtgärderna?

Skaffa då en modern, kostnadseffektiv lösning som är baserad på vår läsplatte-app! De allra flesta ledamöterna (även de äldre) är redan vana vid läsplattor och appar hemma eller i andra sammanhang. Inlärningströskeln blir mycket låg och tekniken är enkel.     läs mer...

 
 
 
 
 
Om oss  

Vi erbjuder Votering.nu som en deltjänst inom Styrelsemöte.se (som sedan 2011 sköter om snabb, säker och lätthanterlig distribution av möteshandlingar till läsplattor, smartphones och webb för tusentals användare). Man måste dock inte använda Styrelsemöte.se för dokumentdistributionen, modulen Votering.nu fungerar utmärkt ändå.

Våra kunder är företag, organisationer, landsting och framförallt kommuner där nämndshanteringen har visat sig bli mycket behändig och miljövänlig genom vår tjänst.

En annan framgångsrik deltjänst inom Styrelsemöte.se som kan nämnas är Socialjour.se, mobila omhändertagandebeslut direkt (samt annan kringadministration), samt vår nylansering Kommunsignering.se.

 
 
 
 
 
     >
Välkommen att kontakta oss för en
demo eller ett gratis proverbjudande!
 
 
 
 
 
 
Vår senaste julgåva gick till Läkare utan gränser.  
 
Denna webbsida använder inga beständiga kakor/cookies som blir kvar i din webbläsare eller dator.
Bilder från Creative Commons.

Funktion

Vi vill påstå att vår lösning är behändig, tidsbesparande och säkrar kvaliteten.

I de sammanhang där möteshanteringen idag är helt manuell blir det rena himmelriket när man kan göra ett upprop på några sekunder, få en röstsammanräkning på lika kort tid och ta fram en snabb listning av eventuella reservationer — särskilt för lite större församlingar. Talarlistan blir automatisk och därmed helt rättvis, utan att man behöver lägga ner manuell möda.

Medborgarna (även äldre) är idag mycket vana vid läsplattor och appar, så inlärningströskeln blir låg.

Jämfört med en del konkurrerande, dyra lösningar slipper man med vår tjänst lära sig konstiga röstningsdosor eller knapp-paneler som ger dålig återkoppling till ledamoten och inte kan visa varningstext om man skulle råka trycka fel.

Med eller utan dokumentdistribution

Om man redan använder Styrelsemöte.se för distribution av möteshandlingar blir Votering.nu en synnerligen naturlig tilläggsfunktion för ledamöterna eftersom voteringsfunktioner mm är helt integrerade. Det uppstår helt enkelt ett par extra knappar som går att använda då en mötespunkt kräver votering etc.

Även om man inte skulle använda Styrelsemöte.se för dokumentdistributionen blir ändå Votering.nu en mycket konkurrenskraftig och smart lösning för upprop, talarlista, votering och reservationer.

Optimerade bilder

Mötessekreteraren har en speciell bild för att styra mötesfunktionerna. Den ger samtidigt överblick över ordinarie/ersättare, mötespunkter, talarlista, votering och reservationer. Efter mötet skapas automatiskt en dokumentation över mötet som antingen kan biläggas protokollet som den är, eller användas som källa för att klippa över till ordinarie protokoll.

Systemet har också en särskilt anpassad överblicksbild för att visa i salen med PC-projektor eller stor TV-skärm. Här kan alla följa vad som händer, vilken mötespunkt man är på, vilka som anmält sig på talarlistan, hur lång talartid som är kvar, röstningsreslutat etc. Denna bild kan man också välja att visa på en mindre skärm i en talarstol för att ge tydlig återkoppling till de debatterande.

Vår lösning går även utmärkt att kombinera med webb-TV från mötena. Antingen genom en enkel kamera som visar rummet och där vår särskilt anpassade överblicksbild visas med PC-projektor bakom ordföranden. Eller också genom att vår överblicksbild lätt kopplas in i en mer avancerad webb-TV-utrustning.